Jag kan inte sova.

Klockan är 06:27 och jag har legat vaken i en timme snart. Inte för att jag ska upp och jobba, inte för att jag har en tid att passa. Det går bara inte att sova. Vem är det som blundar och blundar men aldrig somnar. Jo det ska jag berätta! Det är Jag de!

Det flyger tankar i jetfart i huvudet på mig. I början är det ganska lugnt men när man börjar tänka på varför man tänker ja då... Då är det bara att slå på tv:n eller skriva i en blogg som är lika antik som de tio budorden eller bibeln. Vet inte om vi ska be om ursäkt jag och Hannes eller om vi ska bara låta det gå för den här gången och faktiskt hoppas på bättre aktivitet nu när vi ska börja i skolan.

Jag har saknat detta ändå. Bara att få ordbajsa lite och lätta på trycket där uppe. Det är ju alldeles för mycket som sker i vardagen och på helgerna för att man inte "inte" skulle vilja skriva om det. Vissa saker ska berättas andra inte. Jag har nog berätta allt just för nu eller? Nää Lite får sparas till sen! Just det välkommen tillbaka.

//John

RSS 2.0