En bild, en tagning.

Sitter i bilen på en mörk väg som leder mig hem mot mitt sköna och härliga Bomhus, tar då fram min mobbe och slår en av mina bröder en signal(John). Han och min andra broder(Hannes) sitter och kollar på melodifestivalen i The yaaberg crib. Men när jag sätter mig ner och får höra bidragen som sveriges "elite" har arbetat fram under flera timmar, dagar, veckor, ja kanske till och med flera år så blir jag inte arg, bara besviken.

Men min besvikelse är inte ensam, för både Hannes och John håller helt med min åsikt.
För vi sitter alla tre i soffan brevid varandra och bokstavligen myser samtidigt som vi sågar ner melodifestivalen i fotknylarna medans resten av Åbergarna skakar på huvudet åt våra störda sågningar och uttryck.

Efter programmet äntligen har tagit slut så är vi alla helt slut av all musik förstörelse så glider vi in till kreativitetshörnarn. Efter en snabb visit i WessLÖstblom hood och Homebuy för instrument och tilltugg så märker vi snart att playback är bara för soporna i melodifestivalen. Och till er som fortfarande tror att playback använder alla! Så här kommer en produkt skapad av lycka och kärlek! Som sagt, en bild, en tagning!

/And that is how the cookie crumbles. Linus


Kommentarer
Postat av: Mia

GRYMMA killar

2011-02-13 @ 09:47:30
Postat av: J Hedman

Kan inget annat än älska låten :)

2011-02-14 @ 00:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0