Å, en sån härlig dag!

Idag och igår har John å jag åkt lite skoter. Vi åkte över sjön i väldig fart och snö yrde kring skotern. När vi åkte in på skoterleden märkte vi och inte minst john som satt bak på, att fjädringen var för soft! John tappade sina njurar. Men vi gled på i lagom fart och stannade sedan till på en myr. Då sattes vildmarkskunskaperna på prov! Hur skulle det gå att göra upp eld? Vi valde att göra en elstad med tvärliggande vedpinnar omlott och det blev succé! När veden väl brann så började John att leta efter korvpinnar. Han kämpade länge och väl att leta och tillslut hittade han två grenar på ett träd som skulle fungera finfint som korvpinnar. Bra jobbat John! Korvarna grillades tills dom svettades kopiöst och vi hade till och med tagit med oss räksallad, som återigen gjorde att det blev succé! Vi åt korv och filosoferade nån timme, sen var det dags att bränna hemåt igen! Mot bastun och en film...
Filmen heter Donnie Darko och vi köpte den på coop i valbo. Filmen kan rekommenderas starkt! Den handlade om den 16-årige Donnie som inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen, han ser underliga saker och möter en man i kanindräkt som heter Frank. Frank säger att världen kommer gå under om 28 dagar, 6 timmar, 42 minuter och 12 sekunder. En natt havererar en flygplansmotor ner i Donnies hus men eftersom han tillfälligtvis gick i sömnen just då undkommer han incidenten med livet i behåll. Av kaninklädde Frank får han veta att han nu fått en annan, högre mening med livet.
Som avslutning på kvällen så drack vi lite Likör 43 med mjölk och såg på supersugen! John och jag funderar strongt på att skola om oss och bli poliser istället! De två poliserna i supersugen är ju bara för sköna!
Avslutningsvis så bjuppar jag även på en film då john är på korvpinnejakt!
/ Henrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0