Guitar Hero

Som det nämns i filmen Pick of destiny ska det finnas ett magiskt plektrum som får gitarrister att spela som om de kom från en annan planet. Plektrumet sågs senast hos Jack Black, dessförinnan var det gitarrlegendaren Angus Young som kunde stoltsera med dess magiska effekt under AC/DCs sprakande spelningar.

Sedan år 2006 har plektrumet varit på villovägar och ingen har vetat vem som varit den allsmäktige ägaren. Vi på bloggpunktcom.blogg.se kan nu avslöja vår tes om vart det har befunnit sig de senaste åren. Allting började i musiksalen på Lillhagens skola, där Peo hamrade febrilt på det stackars Roland-pianot med dess karaktäristiska dova, men ändå snärtiga klang. Skolan hade sällan skådat den musikaliska talangen som två utav eleverna besatt. Likt Nicky Six spelade Fredrik "Zäta" Zetterberg gitarr i den mån att änglarna började gråta, vatten blev till vin och jesus gick på vattnet... igen. Den andra eleven som vi valt att inte nämna vid namn på grund av personuppgiftslagen spelade så att till och med självaste Tommy Körbergs, annars klara stämma, lät falskt.

Det ni nu ska få bevittna kan göra att ni får en ändrad syn på musik för resten av ert liv. Bered er på en musikalisk upplevelse utöver det vanliga där toner kan få en orgasmisk effekt.


Vart "The pick of destiny" nu gömmer sig är oklart men vi är otroligt glada att fått uppleva dess magiska effekt och hoppas att den sprider samma glädje till er alla, för nog har vi fått oss ett gott skratt.

Keep on rocking!
Ja just det om vår hemliga vän vill ha sitt namn publicerat så är det bara och säga till!

Hannes & John

Kommentarer
Postat av: kUNG westman

bland det bästa jag hört!

2011-01-12 @ 21:55:52
Postat av: kUNG westman

jadu det här är garanterat bland det bästa jag hört

2011-01-12 @ 21:57:22
Postat av: Johan

Det måste ju vara mitt host otroligt vackra host lir? Tacka fan för att jag blivit bättre sen dess.

2011-01-16 @ 15:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0