Fredrik.

Fredrik Brundin aka Fejjan, Frallan, Brundas och Fredde med mera, en man som är helt oberäknerlig. Ni vet känslan av att känna någon men egentligen inte alls känna personen, lite så uppfattar vi Fredrik Brundin. Nu ska "storsågen" inte komma fram för faktum är att vi uppskattar och litar på Fredrik och räknar han som en av våra närmsta vänner. Men lite såg kommer vi att bjuda på, det fattar du väl?

Det är en hel vetenskap att få med sig brundin på diverse aktiviteter. Kan vara en friåkning där Brundin själv kommit fram till hur kul det skulle vara att åka lite men tankarna vänder lika fort som vindarna på "Dahlbomsrakan" en frisk, krispig höstmorgon i oktober. Ibland kan det vara helt simpla saker som att kolla på en film. Då kan det vara för psykiskt och fysiskt påfrestande. Det kan vara bakhalt, motvind, skoskav, uppförsbacke, det är kedjehopp på cykeln ja det är tamefan allt som är fel ibland. Det mest jobbiga är att man aldrig riktigt vet vad som är felet utan man lever i total ovetskap om vad som komma skall. Men. Under dessa totalt mörka timmar så går det att locka fram det lilla barnet som existerar i Fredrik. För han vill ju egentligen men det kan ju också vara bra skönt att sitta på sitt rum med sin 46" TV och Playstation 3. Spela lite Black ops i 8-9 timmar dricka en 1.5 liters Pepsi.

När man väl får med sig Brundas så är han den som är mest aktiv av de alla och det är nog det som gör att man facineras av hans angemang och bravader. För hur kan gå från "Njaa jag vet inte är lite trött och ska leka med Eros" till att vara svettigast av oss alla och säga "Fyfan va roligt det här är. Detta måste vi göra om!". Det är som att Fredrik får en inre orgasm när man tjatar på honom. Ibland undrar man om han vill att man ska tjata. Vara åtråvärd! Sedan är vi tillbaka på ruta ett.

Brundins hemligheter slinker ibland helt oannonserat ut och man häpnas av hur djup en tanke kan vara hos honom. En gång så satt han i baksätet och från ingenstans som när hiroshimabomben föll så berättade han för oss att
- Grabbar, jag skulle vilja bryta ett ben.
- Va?!? Varför det?
- Ja men när man gick i skolan och någon bröt ett ben eller fot så hoppade de på kryckor och alla tyckte så synd om dem. Jag skulle vilja att någon tyckte synd om mig också. Alltså bara känna känslan.
- Du är ju dum i huvudet brundin. Bryta ett ben, serriöst?
- Ja men bara känna känslan.
- Jaha!
Sedan går livet vidare som om inget har hänt.

Fredrik Brundin är en riktigt stjärna. Han motto lyder " I längden vinner skickligheten" och han lever upp till det, ibland. Han kan slänga ur sig legendariska kommentarer som "Det är Kanada i ett korthus" ( då han egentligen menade "Det är Kanada i ett Nötskal") eller "Nää jag kastar in flaggan nu jag" (Kastar in handduken). Vi gillar brundin riktigt mycket och som tidigare sagt ska nämnas att han är en av våra närmsta vänner! <3

/John und Hannes


Just det!
Han är kompis med Billy "Bnjn" Nilsson http://www.siriusinnebandy.com/. King.

Kommentarer
Postat av: Sockan

Fan vad älskar eran blogg! :D



Han kan även slänga ur sig kommentarer som:

"Fan, jag har brutit ögat tror jag"

"Hur fan kan man stula en hund?"



2011-01-20 @ 11:07:43
Postat av: Mamma Brundin

Klockrent!



En toppen blogg

2011-01-20 @ 16:50:35
Postat av: Britt

Kul! Verkligen underhållande!

2011-01-20 @ 22:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0